Speellijst Heimweeën 

‘Nog 3 nachtjes slapen tot je verjaardag.’

Hoe magisch was dát moment? Toeleven naar een dagje dierentuin of de grote vakantie. Niet bezig zijn met alle rompslomp die komt kijken bij zoiets organiseren, maar alleen de nachtjes aftellen.
Op welk punt in ons leven zijn we dat kwijt geraakt? Wanneer heeft ons gezonde verstand die fantasie van de troon gestoten? Vanaf welke leeftijd wordt spelen kinderachtig? Hoe ouder en wijzer we worden, hoe meer de regie in handen komt van de saaie, serieuze, volwassen ik. En van de saaie, serieuze, volwassen maatschappij. Wat is er mis met af en toe een potje ‘Ik ga op reis en ik neem mee’?

Heimweeën is het tweede avondvullende muzikale cabaretprogramma van Spruijt en Opperman. De twintigers bezingen hun heimwee naar de tijd dat de verwondering nog de touwtjes in handen had en ze snakken naar een beetje kinderlijke magie.

 

LET OP!

In verband met alle maatregelen rondom COVID-19 is onze complete speellijst helaas nog niet bekend voor seizoen 2020/21. Zodra er data bekend zijn, worden ze hieronder toegevoegd. Ook zullen we regelmatig twee keer op een avond spelen, zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen verblijden met onze voorstelling. We hopen op jullie begrip! 

Heb jij kaarten liggen van een voorstelling die is gecanceld? In dat geval neemt het desbetreffende theater contact met je op over een nieuwe datum!  

Binnenkort volgt hieronder de volledige speellijst voor seizoen 2020/21!

Onze speellijst is ook altijd te vinden op de site van de Nationale TheaterKassa.

Geen evenementen gevonden!

‘Hun liedjes zijn van een grote, poëtische schoonheid. Je zou bijna kunnen zeggen dat er een ‘oude ziel’ huist in de twee..’

 Marie Jet Eckebus – Delft Fringe Festival

‘Spruijt en Opperman zijn meesterlijk in deze kunst van het choqueren laten verbazen, amuseren en emotioneel raken.’

Theaterparadijs.nl

Voor een duo dat nog maar twee jaar aan de weg timmert stond er een volwaardige show. De dames zijn muzikaal, niet op hun mondje gevallen en lekker op elkaar ingespeeld.

Zwarte Kat

‘Dit is een duo dat zich tussen het grote aanbod aan jonge podiumartiesten beslist staande gaat houden.’

Pijnacker-Nootdorp Actueel

En dit is wat wij doen

Wil jij een indruk krijgen van wat een avondje ‘Spruijt en Opperman’ inhoudt? Bekijk hier de trailers van onze theaterprogramma’s, foto’s van eerdere optredens en video’s van enkele Op Maat – optredens.

Vragen, boeken of gewoon lastig vallen?


4 days ago

Spruijt en Opperman
Aanstaande woensdag 14 april wordt het boek Geven is leven van Wim de Bundel gelanceerd. Wij schreven het gelijknamige lied en kregen al een inkijkje in dit bijzondere boek.Van ieder verkocht boek, gaat er €5,00 naar de Mentelity Foundation van Bibian Mentel - snowboarder. Pre-order het boek hier: www.gevenisleven.nlEn zorg dat je woensdag om 16:00 uur klaar zit voor de boeklancering (én een live optreden van ons! 😉)Foto: Mirjam Lems Fotografie- met Carlie Spruijt en Eva Opperman ... See MoreSee Less
View on Facebook

Social media? Gezellig!

Contact met het impresariaat?

Senf Theaterpartners – De Bogen
Stuur een mail naar ln.fnes@nojram
Of bel (010) 593 74 89