Muziek op Maat

Naast onze eigen muziek, schrijven wij ook in opdracht voor anderen: Muziek op maat. Wij steken jouw boodschap in een muzikaal jasje en brengen dat lied live ten gehore.

Om lekker te beginnen vind je hier eerst een compilatie van eerder werk. Op de rest van de pagina vind je eerder werk en lees je meer over dit concept.

Muziek op Maat voor Bruiloft

Ben jij klaar met envelopjes cadeau doen? Of wil je iets originelers geven dan een flesje Rituals, een plant of een bon van de bouwmarkt? Geef het bruidspaar een Lied op Maat!
Met de input die jij ons geeft, gaan wij aan de slag. Hoe heeft het bruidspaar elkaar leren kennen? Wat zijn de hoogtepunten en dieptepunten uit hun relatie? Welke anekdotes mogen er niet ontbreken en welke bloopers zouden ze zelf liever vergeten? Wij schrijven hun levensverhaal op hun favoriete melodie en komen dat lied live zingen op de grote dag.

En het állerleukste is natuurlijk als het bruidspaar nergens vanaf weet!

Ook voor bedrijven schrijven wij op recept. Soms blijft het niet alleen bij een lied, maar schrijven we er ook een sketch omheen, waarin we het afgelopen jaar doornemen en/of collega’s op de hak nemen.
Zo schreven wij eerder al een Lied op Maat voor gelegenheden zoals:
– Het Gouden Venus van Milo Gala
– De Rijswijkse Sportwaardering – online
– De lancering van het boek ‘Geven is leven’
– De landelijke campagne ‘Bewaar je ticket’

Maar we traden ook op tijdens afscheidsborrels, om een collega in het zonnetje te zetten, of tijdens jubilea en/of borrels.

Wil jij iemand verrassen omdat die persoon jarig is, een steuntje in de rug nodig heeft of het gewoon verdient om even in het zonnetje gezet te worden? Muziek kan nog meer lading geven aan een mooi gebaar, dus laat ons jouw boodschap zingen! Dan verrassen we diegene op zijn/haar werk, op het door jou georganiseerde feestje of gewoon in de woonkamer of de achtertuin!

Muziek op Maat voor Bruiloft

Onze Werkwijze

Voordat wij aan de slag gaan, vindt er altijd een intake plaats, telefonisch of via de mail. Bovendien zullen wij vragen om een vragenlijst in te vullen, zodat wij voldoende input hebben voor het lied. En dan zijn we natuurlijk vooral geïnteresseerd in de informatie die je níet op Facebook kunt vinden, waarmee we de luisteraars echt kunnen raken/laten lachen/emotioneren.

Als wij de informatie hebben ontvangen, maken wij een eerste opzet van de tekst. Indien gewenst, vindt er een correctieronde plaats. Ontbreekt er nog belangrijke informatie? Of komt een couplet toch niet overeen met je wensen? Vervolgens maken wij het lied af en zingen het lied live op locatie. Na afloop ontvang je de ingelijste tekst, als aandenken.

Extra opties

Wil je naast het live optreden een blijvende herinnering? Of is een live optreden niet aan de orde en wil je de luisteraar op een andere manier benaderen? Dan bieden wij de volgende opties:

Wij schrijven jouw verhaal op een door jou gekozen melodie en nemen dit lied op als video. Via Vidley laten we het lied thuis bezorgen op een Vidley-Kaart. Dit is een stevige papieren kaart, met daarin een geïntegreerd hoogwaardig LCD-scherm. Zodra de ontvanger de kaart opent, start de video met jouw boodschap, door ons gezongen!

Wil jij een videoclip rondom het speciaal geschreven lied? Geen probleem! Wij nemen het lied professioneel op in de studio en gaan met jou op zoek naar de perfecte vorm voor een gave clip. Locatie, compositie en exacte vorm gaan allemaal in overleg. Wij werken met een vast team van professionals.

Wil jij een professionele audio-opname van het lied, zodat je een blijvende herinnering overhoudt aan het moment?

Wij duiken graag de studio in om het voor je op te nemen. Akoestisch met gitaar, om met een compleet orkest. Indien gewenst, is het zelfs mogelijk om het lied op Spotify te plaatsen.

 

‘Als verrassing voor mijn aanstaande heb ik Spruijt en Opperman gevraagd een persoonlijk lied te schrijven. Ze hebben het super gedaan en iedereen was enthousiast. Écht een toegevoegde waarde.’

 

– Lied op Maat, namens de bruid voor de bruidegom –

‘Hier word ik met dat rotweer echt heel vrolijk van. Echt tranen in mijn ogen, zo mooi!’

 

– Lied op Maat, voor een goed doel –

Wat was het optreden gaaf en wauw, het nummer is echt te gek geworden! We zijn erg blij en dankbaar dat jullie dit voor ons gedaan hebben.

 

– Lied op Maat, voor een bruidspaar –

‘Wow wat ontzettend mooi! Wij schoten direct vol, jullie hebben de kern te pakken! Echt prachtig en bijzonder!’

 

– Lied op Maat, voor een stichting –

Media

Hieronder vind je een impressie van voorgaande muziek op maat.

Voor het platform Geven is leven schreven wij dit gelijknamige lied. 

Wij schreven rondom de landelijke campagne ‘Bewaar je Ticket’ een lied op maat.  

Deze muzikale boodschap kan via Vidley bezorgd worden, door de brievenbus!

Tijdens de boekpresentatie van ‘Geworteld in het Westland’ zongen wij een op maat geschreven lied, over familiebedrijven. Het lied is geschreven op de melodie van Het Dorp van Wim Sonneveld.

Voor Gemeente Rijswijk Sportwaardering schreven wij het lied Topsport Eerst Klas, om de Rijswijkse sportverenigingen -in tijden van Corona- een hart onder de riem te steken. 

Voor het Dela Goedendoelenfonds schreven wij een lied, waarin we oproepen om te stemmen voor De Gouden Venus van Milo 2018.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leuk! Neem vrijblijvend contact op door onderstaand formulier in te vullen.